Fázol? Készítsd el vacsorára ezt a laktató és melegítő levest.
Kevés zsiradékon (kókuszolajat használtam) a karikákra vágott kolbászokat megsütöttem, majd kivettem a zsiradékból és félre raktam. A kolbászos zsiradékban a hagymát megdinszteltem, majd hozzá adtam a kockákra vágott cukkinit, paprikát és paradicsomot, kis ideig pároltam, majd felengedtem vízzel. Visszatettem a levesbe a kolbászokat, hozzáadtam az aprított zellerszárat és fűszereztem. Addig főztem, amíg a zöldségek megpuhultak, majd belefőztem a tésztát. Bármilyen maradék tészta megteszi, ha spagettit használunk, törjük kisebb darabokra.
Hozzávalók 2 főre
két kisebb, vagy egy nagyobb sütni való kolbász, grillkolbász
7-8 karika száraz kolbász
2 db paradicsom
2 cukkini, kockázva
1 zöldpaprika, kockára vágott
2-3 zellerszár
1 apróra vágott vöröshagyma
szárított bazsalikom
szárított oregánó
só
bors
fokhagyma por
bármilyen maradék száraz tészta