"Már ha egyetértesz abban, hogy a levés még csak-csak tűrhető formája az evés."

Medvehagymás vaj

2016. március 13. - ReceptParadicsom

Nagyon látványos fűszervaj akár kenyérhez, akár sült húsokhoz és a kivitelezése sem bonyolult.

Hozzávalók:

10 dkg vaj
5 levél medvehagyma
1 gerezd fokhagyma

alufólia

A vajat kettéválasztjuk, egyikkel elkeverjük az apróra vágott fokhagymát és kevés sót, a másikkal az apróra vágott medvehagymát, ezt is sózzuk. Alufóliára terítjük a fokhagymás vajat, késsel elegyengetjük el, erre halmozzuk a medvehagymás zöld vajat, majd az egészet feltekerjük, mint a piskóta tekercset, alufóliával bevonjuk és mélyhűtőbe tesszük egy óráéra. Ezután könnyen felkarikázható, hűtőben tároljuk fogyasztásig.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptparadicsom.blog.hu/api/trackback/id/tr478473138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.